Tusen takk til alle dere 360 som tok turen til Fartbana i går i et skikkelig «grisevær»!

Kampen mot Vålerenga ble en spillemessig opptur for Fartjentene. Tross 0-1 tap var det mye positivt å ta med seg mot laget som etter all sannsynlighet tar sølv i årets serie og dermed skal spille Champions League neste sesong!

Jentene står opp for hverandre, løper masse, er gode i duellspillet og de gir aldri opp! Med litt flaks hadde Sara sitt skudd på slutten av kampen gitt jentene et fortjent poeng, men det var heller ikke direkte ufortjent at VIF tok med seg alle poengene til Oslo.

Gårsdagens kamp viser litt av hva som bor i jentene og laget, og når alle er tilbake fra skade skal vi bite godt i fra oss i sesongens to siste kamper. Det viser videre at den jobben som nå i høst er nedlagt vil være særdeles viktig mtp neste års 1. divisjon, og vinteren skal brukes godt i det videre arbeidet mot å gjøre oppholdet i 1. divisjon så kort som overhodet mulig. Forhåpentligvis blir det Toppseriemotstand på Fartbana allerede etter vårsesongen!

Flere spillere står frem og er gode i gårsdagens kamp! Et ekstra pluss til Sara og Mathilde som kampen sett under ett er våre to beste spillere!

Vi gratulerer Camilla som i går passerte 150 kamper for Fart sitt A-lag, og det i en alder av kun 22 år!

Nå venter to uker med trening og en frihelg før vi tar turen til LSK-hallen og møte med LSK Kvinner! Siste seriekamp spilles forøvrig hjemme mot Klepp lørdag 16 november kl13!

Vi takker VIF Damer for kampen og ønsker lykke til i de to siste kampene i høst! Takk for kampen til dommere, og en STOR takk til alle Fartsupportere som følger jentene!

sportsutvalget