Lørdag klokka 15 er det klart for sesongens nest siste hjemmekamp.

Kampen er også årets «kronekamp», og det betyr gratis inngang for alle! En stor takk til våre sponsorer, samarbeidspartnere og privatpersoner som støtter Fart med et kronebeløp pr tilskuer, dere betyr enormt mye for oss. I tillegg en stor takk til Storhamar Hockey for samarbeidet! I praksis betyr dette at alle som kommer for å se Fart-VIF Damer kl 15 kommer Gratis inn på kampen mellom Storhamar og Stavanger Oilers kl 18. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med billetten fra kampen på Fartbana å fremvise denne i billettluka på Storhamar! Vi håper mange benytter seg av dette tilbudet og setter av lørdagen til både Toppseriekamp og Hockeykamp! For de som evt ikke har vært på Fartbana kan vi informere om at vi har ca 500 sitteplasser under tak, så ikke la evt regn hindre deg fra å dra kamp!

Etter en god bortekamp mot Sandviken fulgte en svært laber prestasjon borte mot Kolbotn tirsdag. Det er derfor en svært revansjesugen gjeng som ser frem til lørdagens hjemmekamp, og vi skal gi sølvjagende VIF Damer god kamp om poengene!

Det er fortsatt spillere ute med skade, men noen er forhåpentligvis tilbake lørdag! Troppen og laget blir klart etter ettermiddagens trening!

Har du ikke anledning til å benytte deg av det omtalte tilbudet denne lørdagen blir kampen live-streamet på Amedia (Nettavisen, Ringsaker Blad og Østlendingen) og live-oppdatert på HA-nett!

Vi ønsker VIF Damer, dommere, presse og publikum hjertelig velkommen til Fartbana lørdag, og håper virkelig mange tar turen for å se Toppseriefotball og deretter hockey!

sportsutvalget

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135