Velkommen til "kronekamp" og gratis inngang mot Vålerenga! Ser du kampen på Fartbana får du også gratis inngang til kampen mellom Storhamar og Oilers!

Førstkommende lørdag klokka 15 tar Fart i mot et medaljejagende Vålerenga til ny kamp i Toppserien hjemme på Fartbana. I anledning denne kampen arrangerer vi "kronekamp" med gratis inngang for alle! Vi håper å se mange tilskuere på lørdag, og dette er en perfekt anledning til å støtte Fart både sportslig og økonomisk! Det er nemlig mulig for både bedrifter og privatpersoner å støtte Fart med et beløp per tilskuer som møter opp. Bedrifter kan gi fra 4 kroner per tilskuer og privatpersoner kan gi fra 1 krone per tilskuer. Se her mer info eller for å registrere deg!

Alle som møter opp på Fartbana på lørdag mot Vålerenga får også gratis inngang til hockeykampen mellom Storhamar og Stavanger Oilers som spilles klokka 18 på lørdag! Ta med deg billetten du får utdelt på Fartbana og vis den frem i billettluka utenfor CC Amfi!

Fra kl. 12:30 til 13:30 trener sonelaget for jenter født i 2007 i hallen på Fart. Her kan du se mange kommende talenter i aksjon før Fart tar i mot Vålerenga!

Ta med deg familie, nabo, en eller flere gode (eller dårlig) venner til Fartbana på lørdag klokka 15! Vi gleder oss til publikumsfest!

PS! Til alle som er redde for eventuelt regnvær kan vi opplyse om at vi har 550 sitterplasser som alle er under tak, så her er det ingen grunn til å holde seg innendørs i frykt for å bli våte!

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135