FL Fart "spiller på lag" med Nasjonalforeningen for Folkehelsen, og støtter årets Demensaksjon!

Representanter fra Nasjonal for Folkehelsen vil være på plass med sine bøsser i forbindelse med 1. divisjonskampen mellom FL Fart og Kaupanger lørdag 22. september kl. 13.00.

Vi håper at alle våre positive supportere tar godt i mot dem, og gir sitt bidrag til årets Demensaksjon.

Over 77000 nordmenn lider av demens, og trolig vil dobbelt så mange rammes av denne sykdommen i løpet av de neste tiårene.

Fysisk aktivitet er med på å motvirke demens, og sånn sett er utøverne i FL Fart rollemodeller.

Nettopp derfor samarbeider vi med Nasjonalforeningen for Folkehelsen, og klubben vår viser samfunnsansvar for å gi noe tilbake i lokalmiljøet. 

Kvinnelige fotballspillere over hele landet ønsker å bidra til å sette fokus på en sykdom det foreløpig ikke finnes medisiner mot, spre kunnskap om demens og samle inn penger til forebyggende forskningsarbeid.

- Vi er spesielt stolte av å kunne bidra også i år med å sette fokus på sykdommen som rammer så hardt. Mer enn 110 000 jenter i Norge spiller fotball, og flere av dem er pårørende til en som har demens. For oss oppleves det som riktig og viktig å engasjere oss i dette arbeidet, sier Frode Dalseng, daglig leder i FL Fart.

Kampanjen har høy mediedekning, og ved å være med gir det muligheter for å synliggjøre kvinnefotball nasjonalt og lokalt. Det handler også om å bygge profiler til et positivt tiltak.

Støtt opp om denne viktige saken!

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135