Fotballaget Fart
Samfunn og verdiarbeid
Verdier
a) Klubben har et verdisett som er tilgjengelig for alle i klubben?
-

b) Klubben baserer sin aktivitet på NFFs verdigrunnlag?

Hjemmekamper
a) Klubben gjennomfører sine hjemmekamper etter NFFs retningslinjer?

Retningslinjer barn/ungdom
a) Klubben følger følger NFFs retningslinjer for barne- og ungdomsfotball?

Verdimøte
a) Klubben avholder årlige møter for klubbens medlemmer hvor følgende fire temaer tas opp og drøftes: 1. Verdier; 2.Fair play; 3. NFFs retningslinjer for barne- og ungdomsfotballen; 4. Trygge rammer

Politiattest
a) Klubben følger NIFs retningslinjer og veilening for innhenting og håndtering av polititattester
-

b) Klubben har implementert rutiner for kontroll med politiattester?
-

c) Klubben kan til en hver tid vise frem status på at samtlige relevante verv i klubben har fremvist politiattest?
-

d) Klubben har en rollebeskrivelse/stillingsinstruks for klubbens Politiattest-ansvarlig.
-

e) En person i klubben innehar rollen Politiattest-ansvarlig og personen er oppført med denne rollen i FIKS?

Trygge rammer
a) Har klubben ila. siste år valgt ut ett av følgende temaer og gjort medlemmene kjent med temaet? * Trafikk, Doping, Alkohol, Ernæring, seksuelle overgrep og trakasering og pengespill"

Skader/forsikring
a) Har klubben informert om skadeforebygging og NFFs utvidet individuell forsikting?
-

b) Har alle klubbens lag et førstehjelpsskrin tilgjengelig på trening og kamp?

Fair Play-ansvarlig
a) Klubben har en rollebeskrivelse/stillingsinstruks for klubbens Fairplay-ansvarlig
-

b) En person i klubben innehar rollen Fair play-ansvarlig og personen er oppført med denne rollen i FIKS?