Fotballaget Fart
Rekruttering
a) Klubben har i løpet av sesongen gjennomført rekrutteringsdag eller tilsvarende arrangement?
-

b) Klubben har i løpet av sesongen gjennomført et eller flere rekrutteringstiltak rettet mot skole /barnehage / SFO?
-

c) Klubben skal ha en plan som beskriver hvordan de rekrutterer nye årskull med spillere og hvordan spillerne blir tatt i mot og gitt et likeverdig tilbud.

Rekruttingsansvarlig
a) Klubben har en rollebeskrivelse/stillingsinstruks for klubbens Rekruttingsansvarlig?
-

b) En person i klubben innehar rollen Rekruttingsansvarlig og personen er oppført med denne rollen i FIKS?

Sportsplan
a) Klubben har en sportsplan som er tilgjengelig for alle i klubben og denne utvikles og implementeres fortløpende?
-

b) Klubben har en sportsplan som følger NFFs retningslinjer for verdiarbeid på feltet?
-

c) Klubben har en sportsplan som følger NFFs retningslinjer for barnefotballen (6-12år)?
-

d) Klubben har en sportsplan som følger NFFs retningslinjer for ungdomsfotballen (13-19år)?

Treneransvarlig
a) Klubben har en rollebeskrivelse/stillingsinstruks for Trenerveileder i klubben?
-

b) En person i klubben innehar rollen Trenerveileder og personen er oppført med denne rollen i FIKS?

Dommeransvarlig
a) Klubben har en rollebeskrivelse/stillingsinstruks for klubbens Dommeransvarlig.
-

b) En person i klubben innehar rollen Dommeransvarlig og personen er oppført med denne rollen i FIKS?