Fotballaget Fart
Elitefotballskole

FART ELITEFOTBALLSKOLE MANDAG 25/6 – FREDAG 29/6 2018.

Vi i FL Fart har nok en gang gleden av å arrangere Fart Elitefotballskole for jenter på Fart!

FL Fart holder til i Øvre Vang i Hamar kommune omlag 13 kilometer fra Hamar sentrum. Klubben har et flott anlegg med to kunstgressbaner, to gressbaner og en grusbane. Vårt klubbhus har alle fasiliteter med topp moderne garderobeanlegg, fullt utstyrt storkjøkken, store oppholdsrom, spisesal/sovesal og klubbkontor. Nærbutikken SPAR Vang ligger like i nærheten av Fartanlegget, og holder åpent til kl. 22.00 fra mandag til fredag.

Fart har to kvinnelag som holder til i henholdsvis 1. divisjon og 2. divisjon.

I 2018 ønsker vi at tilbudet skal gjelde flere aldersgrupper. Til årets Elitefotballskole inviterer vi spillere født i 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005. Differensiering kan og vil bli aktuelt i forhold til ferdigheter og alder. Med bakgrunn i definisjonen «elitefotballskole» ønsker vi at aktiviteten skal være et godt tilbud til spillere som vil utvikle seg til å bli en god fotballspiller.

Du må ha gode holdninger og gode ferdigheter, og ønske deg en fin uke der det sportslige står i fokus. Erfaring fra sone/kretslag er i utgangspunktet et krav, og vil naturlig nok være en stor fordel. Vi er likevel klar over at det finnes gode fotballspillere som av forskjellige årsaker ikke deltar på sone eller kretslag. Vi er derfor åpne til å vurdere spillere med andre referanser. Er du i tvil eller har spørsmål, ta kontakt med undertegnede!

I likheten med de foregående årene vil det også i år være to treningsøkter om dagen (kl. 09.00 – 10.30 og kl. 14.00 – 15.30). Alle treningene skal i utgangspunktet gjennomføres på Farts hovedbane med kunstgresstype FIFA ** som er godkjent for spill i Toppserien. Det vil være mulig å se Farts kvinnelag i aksjon på treningsfeltet denne uka.

Vi kan love flere gode instruktører og foredragsholdere i løpet av uka. Noen av de instruktørene vi tidligere har hatt med oss på «laget»:

- Frode Bekk (hovedtrener for Farts kvinnelag i 1. divisjon)
- John Bennett (keepertrener for Farts kvinnelag i 1. divisjon)
- Lena Tyriberget (landslagstrener J16 og J17)
- Tom Henning Hovi (tidligere eliteseriespiller for Ham-Kam og Vålerenga)
- Roger Finjord (assistenttrener for Norges kvinnelandslag)
- Marius Overmo (keepertrener for J16-landslaget)
- Bjørn Magne Broen (blant annet trent Brumunddals herrelag og jobbet som trener- og spillerutvikler i Fart og Storhamar fotball, samt som talentspeider for Chelsea og Brøndby)

Vi kan love at det vil dukke opp flere spennende instruktører og gode foredragsholdere også i år.

Vi tilbyr overnatting for alle deltagere på vårt klubbhus på Fartbana. Inkludert i prisen er alle måltider (frokost – lunsj – middag - kveldsmat). Disse serveres på klubbhuset. I tillegg inkluderes en bowling og pizzakveld. Det er selvsagt voksne til stede på klubbhuset til en hver tid.

Av erfaring har vi tidligere hatt med spillere som har kommet langveis fra. Siden første økt holdes så tidlig som kl. 09.00 mandag morgen ser vi at det kan være visse utfordringer med transport og levering for foreldre som jobber eller har ferie. For å møte denne utfordringen vil det være mulig å «sjekke inn» på Farts klubbhus søndag ettermiddag fra kl. 16.00. Husk å presisere dette i påmeldingsskjemaet når du forventer å ankomme Fartbana (dag og klokkeslett).

I god tid før påmeldingsfristen kommer vi med nærmere info om treningsopplegg, instruktører, klokkeslett for treningene til Farts kvinnelag og eventuell annen nødvendig informasjon.

Generell informasjon:

Kostnader: Avgift pr.spiller uten overnatting er kr 2200,- (inkludert lunsj fem dager, pizza- og bowlingkveld og egen Fart Elitefotball t-skjorte)
Avgift pr.spiller med overnatting er kr 3200,- (inkludert frokost – lunsj – middag – kveldsmat. Fredag: kun frokost og lunsj, pizza- og bowlingkveld og egen Fart Elitefotball t-skjorte)

Transport: Fart ordner transport fra Fartbana til Hamar sentrum i forbindelse med pizza - og bowlingkvelden for spillerne.

Måltider: Frokost kl. 08.00 – Lunsj kl. 11.30 – Middag kl. 17.00 – Kveldsmat kl. 21.00

Faktura: Det blir sendt ut faktura i forkant av Elitefotballskolen.

Overnatting: Spillere som skal overnatte må ha med seg liggeunderlag og sovepose/dyne. Transport blir ordnet ved behov.

Påmeldingsfrist fredag 1. juni!

Påmelding: Vedlagte skjema sendes frode@fartfotball.no

Ta gjerne kontakt med undertegnede ved eventuelle spørsmål eller for en hyggelig fotballprat :-)

Med vennlig hilsen
Frode Dalseng - administrativ leder FL Fart
952 73125

frode@fartfotball.no

Frode Mosether - sportslig leder FL Fart
468 06065
sport@fartfotball.no